This menu is also available on English

Preparati za njegu stopala

Trenutno nedostupno
Scholl flasteri za kurje oči na stopalu

Sa jastučićem. Scholl disk sustav pomaže u zaštiti okolne zdrave kože. Ultra meki jastučići ublažavaju bol i pritisak. Dermatološki testirano.

5.5 KM

Dodaj
Carnation separator za palac

Gel separator za palac Mekani, tanki i udobni polimer gel uklanja pritisak i trenje između prstiju. Sadruži mineralno ulje koje omekšava kožu. Udobno nalježe između palca i drugog prsta, smanjuje pritisak i zaustavlja dalju deformaciju kosti.

9 KM

Dodaj
QUICK koloidni flasteri za pete – 6 komada

Blister plaster, pruža olakšanje od pritiska i ubrzava ljiečenje. Može se koristiti i preventivno. Oslobađanje pritiska. Brzo zarastanje.

10.5 KM

Dodaj
Quick koloidni flaster za kurje oči na prstima

Koloidni flaster za kurje oči na prstima

5 KM

Dodaj
Carnation uložak za petni trn veličina 38-40

Uložak od lateks pjene presvučen vrhunskom ovčjom kožom sa umetkom u sredini koji se može izvaditi u slučaju koštane izrasline na peti.

11 KM

Dodaj
Carnation uložak za petni trn veličina 41-43

Uložak od lateks pjene presvučen vrhunskom ovčjom kožom sa umetkom u sredini koji se može izvaditi u slučaju koštane izrasline na peti.

11 KM

Dodaj
Carnation corn tečnost za kurje oči

Tečnost za otklanjanje kurijeg oka i žulja 11,25% salicilna kiselina će na blag i efikasan način omekšati tvrdu kožu i pomoći u otklanjanju kurjeg oka i tvrdog žulja. Nanosi se ujutro i naveče na čistu kožu u kombinaciji sa CARNATION® jastučićima za pokrivanje kurjih očiju.

10 KM

Dodaj
Clavex tečnost za kurje oči

Salicilna i mliječna kiselina u upotrebljenoj koncentraciji vrše razgradnju naslaga na epidermi i pri pravilnoj upotrebi uspješno odstranjuju tvrdu kožu, zbog čega se proizvod preporučuje kao pomoćno sredstvo za uklanjanje kurjih očiju.

7.2 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0