This menu is also available on English

Preparati protiv komaraca

Trenutno nedostupno
XibiZ Jao gel nakon uboda

Xibiz Jao gel efikasno umiruje upaljenu i iritiranu kožu, nakon uboda komaraca, opekotina, brijanja, depilacije. Sinergistički efekat hamamelisa, kamilice i mente smanjuje crvenilo, osip, svrab i perutanje kože na mjestu primjene.

8.5 KM

Trenutno nedostupno
XibiZ gel protiv uboda komaraca

Namijenjen za zaštitu od komaraca i drugih insekata. Njegova formula čini proizvod sigurnim, efikasnim i pogodnim čak i za veoma osetljivu kožu djece. Posle nanošenja ne ostavlja fleke i masne tragove. Ne sadrže sintetske insekticide, parabene, parfem i alkohol.

8.5 KM

Dodaj
XibiZ spray protiv uboda komaraca 100ml

Primenjuje se ravnomijernim raspršivanjem na otkrivene dijelove tijela koje treba zaštiti od uboda komaraca (3-4 pritiska na sprej pumpicu). Nakon nanošenja spreja koža je zaštićena dva i po sata.

10 KM

Dodaj
Mapez Spray protiv komaraca 100ml

Prirodni štit od komaraca i drugih insekata za djecu od 0 mjeseci i odrasle. Mapez sprej je jedinstvena složena kombinacija 6 visokoprečišćenih biljnih ulja.Na koži lica i tijela formira barijeru koja odbija komarce, muhe i druge insekte i istovremeno njeguje kožu.

16 KM

Dodaj
Olival sprej protiv komaraca za djecu 100ml

Natural Defense KIDS sprej mješavina je prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom hrane i njeguju dječju kožu. Repelent temeljen na pet eteričnih ulja zajednički štiti od svih vrsta insekata i nametnika kao što su komarci i krpelji, a ugodna je mirisa.

16.5 KM

Dodaj
Olival sprej protiv komaraca za odrasle 100ml

Natural Defense sprej mješavina je prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom hrane i njeguju kožu. Repelent temeljen na pet eteričnih ulja zajednički štiti od svih vrsta insekata i nametnika kao što su komarci i krpelji, a ugodna je mirisa za ljude.

16 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0