This menu is also available on English

Cirkulacija i srce

Dodaj
Neurozan tbl a30

Neurozan® je dodatak ishrani na bazi prirodnih bio-aktivnih nutrijenata, koji pomažu u očuvanju moždane funkcije i poboljšanju kognitivnih sposobnosti.

33 KM

Dodaj
Ginkomed 100 caps a30

Za bolju cirkulaciju i pamćenje.

15 KM

Trenutno nedostupno
Ultra Garlic tbl 60

Vitabiotics Ultra Garlic tablete je dijetetski proizvod na bazi ekstrakta bijelog luka namjenjen očuvanju zdravlja imunog sistema,srca i cirkulacije.

22.3 KM

Dodaj
ESI GinkgoMax a30

Idealan mentalni tonik koji sadrži biljku Ginkgo bilobu. Poboljšava mikrocirkulaciju, pamćenje i kognitivne funkcije.

23.5 KM

Dodaj
Neurovital forte 30 tbl.

Posebno izbalansiran kompleks nutrijenata za pomoć zdravlju nervnog sistema, doprinosi normalnom odvijanju psiholoških funkcija i smanjenju umora.

20.5 KM

Dodaj
Lifeline NeuroActive

Lifeline NeuroActive objedinjuje uticaj ginka, omege-3 i vitamina B kompleksa na cirkulaciju, pamćenje i dobro raspoloženje.

15.5 KM

Dodaj
Neuroforte Tablete 30 tableta

Neuroforte sadrži bitne hranljive materije kao što su aminokiseline, vitamini, minerali, antioksidansi, koji pomažu u održavanju nervnog sistema i daju osećaj ravnoteže i blagostanja.

30 KM

Dodaj
Arteroprotect Forte

Dodatak prehrani koji sadrži Monakolin K koji doprinosi održavanju normalne razine kolesterola i vitamine koji doprinose normalnoj funkciji srca .

17.8 KM

Dodaj
Cardiovitamin capsule a10

Dodatak prehrani koji sadrži vitamine B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila.

5.5 KM

Dodaj
Cardiovitamin kapsule a20

Dodatak prehrani koji sadrži vitamine B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila.

10 KM

Dodaj
Pharmavital Omega-3 1000mg+Vitamin E

Dodatak prehrani. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250mg EPA i DHA. 100 kapsula

20 KM

Dodaj
Natural Wealth Ginkgo Forte™

Dodatak prehrani koji sadrži gingko. Gingko doprinosi očuvanju kognitivnih funcija/pamćenja i perifernoj cirkulaciji. 75 tableta

19 KM

Trenutno nedostupno
Solgar Omega 3

Dodatak prehrani. Kapsule koncentriranog ribljeg ulja s dobrim omjerom EPA i DHA. 60 kapsula

38.5 KM

Dodaj
Natural Wealth Omega 3-6-9

Dodatak prehrani. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. ALA doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. 60 kapsula.

37 KM

Trenutno nedostupno
Maxi Omega-3 kapsule

Dodatak prehrani koji sadrži EPA i DHA koje doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvorni učinak postiže s dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. 100 kapsula

23 KM

Trenutno nedostupno
Dietpharm Kardalept

Glog pridonosi normalnoj funkcija srca. Kardalept kapsule se preporučaju osobama starije dobi. 30 kapsula

12.4 KM

Trenutno nedostupno
Omega 3 Dietpharm

Preporučuje se: za zaštitu srca i krvnih žila, pomoć kod visokog krvnog tlaka, za jačanje imuniteta, ublažava znakove upala kod psorijaze, dermatitisa, kod upalnih bolesti zglobova.

11.8 KM

Dodaj
Webber Naturals Ginkgo Biloba Kapsule 120mg, 90tbl

-Poboljšava pamćenje i kognitivne funkcije. -Podržava perifernu cirkulaciju krvi. -Ista jačina doze koja se koristi u uspješnim kliničkim ispitivanjima za funkciju mozga

25 KM

Dodaj
Bilobil forte 80 mg a60

Bilobil forte kapsule sadržavaju kvantificiran suhi ekstrakt lista ginka. Bilobil forte kapsule spadaju u skupinu biljnih lijekova koji se upotrebljava za ublažavanje simptoma demencije.

22 KM

Dodaj
Bilobil intense 120 mg a60

Bilobil kapsule su prikladne kod idućih stanja: slabljenje pamćenja i intelektualnih sposobnosti, neraspoloženje i osjećaj straha, vrtoglavica, šum u ušima, glavobolja i poremećaji spavanja, – bolesnike s početnim poremećajem prokrvljenosti udova.

28.5 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0