This menu is also available on English

Probava

Dodaj
Biorela kapsule

Biorela daily 30 kapsula koriste se kod zatvora ili upotrebe antibiotika

12.5 KM

Dodaj
Prolife kapsule

Prolife je dodatak prehrani koji sadržava žive bakterijske kulture, preporučene doze vitamina B skupine i glukooligosaharid.

14.5 KM

Dodaj
Prolife tablete za žvakanje

Prolife je dodatak prehrani koji sadržava žive bakterijske kulture, preporučene doze vitamina b skupine I glukooligosaharid.

16 KM

Dodaj
Prolife enzimi

Prolife je dodatak prehrani koji sadržava žive bakterijske kulture, preporučene doze vitamina b skupine i glukooligosaharid.

19 KM

Dodaj
Prolife suspenzija

Prolife je dodatak prehrani koji sadržava žive bakterijske kulture, preporučene doze vitamina B skupine i glukooligosaharid.

16 KM

Dodaj
ESI Karbofin forte cps a30

Aktivni ugljen biljnog porijekla, ekstrakt ploda običnog komorača, prah sjemenki običnog komorača

9 KM

Dodaj
Probalans Pharmas

Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

13 KM

Dodaj
WAYA D3 kapi

Waya® d3 kapi. Za novorođenčad, dojenčad i djecu

20 KM

Dodaj
Waya Probiotik forte

Probiotičke kapsule za regulaciju probavnih smetnji za odrasle i djecu stariju od 2 godine.

16 KM

Trenutno nedostupno
Lifeline Imunobalans

Zajedno jačaju otpornost organizma na uobičajene infekcije prehladu i grip, slabosti.

11 KM

Trenutno nedostupno
Dr.wolz Darmflora plus select a4

 Darmflora plus select dr. Wolz sadrži 8 kultura. 4 tablete

9 KM

Dodaj
Bio-Kult capsule 30 kapsula,

Dodatak prehrani sa 14 sojeva živih kultura mikroorganizama.

15.8 KM

Trenutno nedostupno
Eva qu čepići za odrasle

Čepići za pražnjenje za odrasle. Pomažu regulirati normalno pražnjenje crijeva. Djeluju samo lokalno, fiziološkim podražajem i ne sadrže sastojke koji imaju laksativno djelovanje.

17.9 KM

Dodaj
Linex baby

Linex baby prašak za oralnu suspenziju pomaže u uspostavljanju i održavanju uravnotežene crijevne mikroflore dojenčadi i djece.

15 KM

Dodaj
Fitobimbi Isilax tekući dodatak prehrani

Prirodno rješenje kod opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica – kod djece i odraslih.

15 KM

Dodaj
Flobian A10

Za smanjenje nervoze crijeva i nadutosti.

16.5 KM

Dodaj
Esi Le dieci erbe 100 tableta

Sadrži deset ljekovitih biljaka, koje imaju povoljno djelovanje na intestinalne funkcije. 

13 KM

Dodaj
Esi Le dieci erbe 40 tableta

Sadrži deset ljekovitih biljaka, koje imaju povoljno djelovanje na intestinalne funkcije. 

9 KM

Dodaj
Granule lakoće Fiuggi 25g

Pomaže kod zatvora, poboljšava rad crijeva.

7.3 KM

Dodaj
Linex

Linex® se može koristiti za ponovno uspostavljanje ravnoteže naše crijevne mikrobiote1,2,3 i može pomoći u borbi protiv nekih negativnih posljedica disbioze. To uključuje probavne smetnje kao što je bol u stomaku, nadutost i vjetrovi. 16 kapsula

13.5 KM

Dodaj
Linex® Forte

Linex® Forte je u obliku polisaharidnih kapsula bez želatina. Ove kapsule zaštićene su od djelovanja kiseline u probavnim sokovima i na taj način lakše prolaze kroz želudac do ciljane tačke djelovanja u crijevima. 14 kapsula

17 KM

Dodaj
Linex Gold

Probiotik sa vitaminima B skupine i cinkom za normalnu funkciju organizma. Odrasli i djeca starija od 6 godina: 1-2 kapsule na dan. 14 kapsula

19 KM

Dodaj
Bulardi probiotik 10 kapsula

Bulardi kapsule održavaju normalnu bakterijsku floru i blagotvorno djeluju na zdravlje i funkciju digestivnog trakta.

14 KM

Dodaj
Bulardi 500 sa vitaminom D3 10 kapsula

Bulardi 500, u dvostruko jačoj dozi sa dodatkom vitamina D3 1000 ij. Normalizuje rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje dijareje, povećava eradikaciju Helicobacter pylori i doprinosi jačanju imuniteta

15.5 KM

Dodaj
Espumisan kapsule (40mg)

Za liječenje tegoba u želucu i crijevima uzrokovanih stvaranjem plinova, na primjer nadutosti (meteorizma) ili vjetrova i osjećaja punoće Kao priprema za dijagnostičke pretrage u području želuca i crijeva, kao što su na primjer rendgenske i ultrazvučne pretrage

6.8 KM

Dodaj
Espumisan Baby oralne kapi

Za liječenje simptoma uzrokovanih stvaranjem plinova u želucu i crijevima, na primjer nadutosti (meteorizma), osjećaja punoće i dojenačkih grčeva (3- mjesečnih kolika)

10.5 KM

Dodaj
Espumisan Easy granule za ublažavanje nadutosti 28x125mg

Espumisan Easy je proizvod koji se upotrebljava za učinkovito ublažavanje nadutosti uzrokovane pojačanim nakupljanjem plinova u probavnom sustavu, smanjenje osjećaja punoće i pritiska u trbuhu te kruljenja u želucu.

10 KM

Dodaj
Flonivin Plus 10 kapsula

Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probiotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum,sa dodatkom cinka. Namijenjen je smanjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

10.6 KM

Dodaj
Waya forte a6

Waya forte (džepno izdanje) |6 kapsula|su probiotičke kapsule za djecu i odrasle namijenjene za regulaciju probavnih smetnji. Preporučuju se za zaustavljanje proljeva i povraćanja te za regulaciju probave. Probiotici doprinose jačanju imunološkog sustava.

8.8 KM

Dodaj
NBL Probiotic Optima

NBL Probiotic Optima se koristi uz antibiotik, kod hronične sklonosti ka zatvoru, nadutosti i stomačnim bolovima (opstipacioni tip iritabilnog kolona), kod postoperativnog oporavka nakon zahvata na crijevima. Pakovanje: 30 tableta za žvakanje Primjena: 2 puta po jedna tableta dnevno.

20 KM

Dodaj
Rupurut tablete

Djelatna tvar lijeka RUPURUT je hidrotalcit koji pripada skupini lijekova koji se zovu antacidi. To su lijekovi koji smanjuju suvišnu kiselinu u želucu.

7.6 KM

Dodaj
Gastal A24

Gastal se koristi za kratkotrajno ublažavanje simptoma povećane kiselosti u želucu i želučanih tegoba (npr. žgaravice) koje su njome izazvane. Ovaj lijek je namijenjen za liječenje odraslih i djece starije od 12 godina.

7.6 KM

Dodaj
Soda bikarbona A20 Esensa

Soda bikarbona je efikasan, brzo delujući antacid, sredstvo koje neutrališe višak želudačne kiseline. Kao slabo alkalna supstanca, umanjuje kiselost želuca, normalizujući njegov pH i samim tim dovodi do smanjenja simptoma gorušice.

4.8 KM

Dodaj
Bekunis tablete

Bekunis obložene tablete koriste se za kratkotrajno liječenje povremene konstipacije (zatvora) u odraslih i djece starije od 12 godina. Preporučena doza za odrasle i djecu stariju od 12 godina: – najveća dnevna doza je 1 obložena tablete 2-3x puta sedmično. NE KORISTITI DUŽE OD JEDNE SEDMICE!

9 KM

Trenutno nedostupno
Bekunis čaj 80g

80 g biljnog čaja u okrugloj kartonskoj kutiji zatvorenoj s aluminijskom folijom i plastičnim poklopcem s plastičnom mjernom žličicom uloženom u kutiju. Bekunis biljni čaj senin plod, senin list.

9 KM

Trenutno nedostupno
Bekunis instant čaj

Za kratkotrajno liječenje konstipacije. Preporučena doza za odrasle i djecu stariju od 12 godina najveća dnevna doza je 1 mjerna kašičica biljnog čaja. Uzeti pola do jedna mjerna kašičica napunjena do ruba mjerne kašičice jedanput dnevno,navečer prije spavanja. Djelovanje nastupa nakon 8 do 12 sati.

9.3 KM

Dodaj
Espumisan LX kapi

Djelatna tvar Espumisana je simetikon. Simetikon mijenja površinsku napetost mjehurića plina, čime olakšava njihovu apsorpciju kroz stijenku crijeva ili uklanjanje iz probavnoga sustava prirodnim putem.

14.3 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0