This menu is also available on English

Smirenje, opuštanje i kvalitetan san

Dodaj
Alora tbl a20

Alora je preparat namijenjen liječenju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze.

7.8 KM

Dodaj
Alora tbl a50

Alora je preparat namijenjen liječenju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze. 50 tableta

13 KM

Dodaj
Antidep film tbl a30

Antidep dražeje su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, čija je glavna komponenta suhi ekstrakt kantariona. Zahvaljujući sadržaju hipericina i hiperforina, suhi ekstrakt kantariona pomaže kod blage do umjerene depresije.

13 KM

Dodaj
Melatonin Pura 1 MG 120 tableta

Proizvod na bazi melatonina za poboljšanje kvaliteta sna i regulaciju ritma spavanja. Značajan kod problema pri promjeni vremenskih zona ili problema da se zaspi.

11 KM

Dodaj
Mellisa dream 20tbl

Koristi se kao biljni preparat – dodatak prehrani, za spavanje i smirenje. Sadrži biljne ekstrakte : melisu ( limun-trava), kamilicu, L-teanin ( iz zelenog čaja), vitamine B grupe i magnezij.

8.6 KM

Dodaj
VAMEX tablete a 20

Dodatak prehrani kao pomoć u tretmanu nesanice i ostalih tegoba izazvanih stresom.

17 KM

Dodaj
Dietpharm Magnezij Noć kapsule

Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom i valerijanom.

15 KM

Dodaj
Persen forte®

Kod lakših simptoma mentalnog stresa ,kao što su nervoza ,nesanica, razdražljivost, kao pomoć pri uspavljivanju. 20 kapsula

10.5 KM

Dodaj
Persen

PERSEN® je tradicionalni biljni lijek koji se koristi za ublažavanje blagih simptoma psihičkog stresa (kao što su psihička napetost i nemir) te kao pomoć kod nesanice. Sadrži ekstrakte biljaka koje se od davnina tradicionalno upotrebljavaju za uklanjanje simptoma stresa. 40 tableta

9.9 KM

Dodaj
Belupo BELMIRAN DAN

Za ublažavanje napetosti, stresa i uznemirenosti.

11.9 KM

Dodaj
Belmiran San tablete

Dodatak prehrani koji sadrži odoljen, pasifloru i hmelj koji doprinose skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i održavanju normalnog sna.

11.9 KM

Dodaj
Tensilen kapsule za ublažavanje napetosti, 10 kom.

Vraća energiju i samopouzdanje. Smanjuje simptome stresa Poboljšava koncentraciju. Poboljšava pažnju. Potpuno prirodan proizvod.

17 KM

Dodaj
Dormirin Rapid sprej za brže utonuće u miran san

Dormirin Rapid je praktičan, brzodjelujući oralni sprej za brže utonuće u miran san.

14.6 KM

Dodaj
Alora ultra tablete

Alora Ultra se koristi za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice zahvaljujući ekstraktu cvijeta pasiflore. Pakovanje: 30 tableta

13 KM

Dodaj
Webber Naturals Melatonin 5 mg tablete a60

Webber naturals Melatonin 5mg je jedini registrovani preparat koji sadrži 5 mg melatonina. Preporučena doza(odrasli): Prije spavanja, pustite da se otopi ispod jezika 1- 2 tablete, jednom dnevno ili prema uputi liječnika.

21 KM

Dodaj
Relaxan dreams

Relaxan dreams, dodatak prehrani: Prirodni proizvod za miran i kvalitetan san. Relaxan dreams se preporučuju kod: -nesanice i poremećaja spavanja (olakšava uspavljivanje i poboljšava kvalitet sna); -isprekidanog sna; -poremećaja sna uslijed nagle promjene vremenskih zona.

15 KM

Dodaj
Relaxan

Relaxan, dodatak prehrani: Prirodni proizvod za smirenje. Indikacije: Lakši oblici psihičke napetosti, uznemirenosti i razdražljivosti (ublažava simptome), kod nesanice i poremećaja spavanja (olakšava uspavljivanje i poboljšava kvalitet sna).

11 KM

Dodaj
Melatonin Doppelherz

Melatonin pomaže u smanjenju vremena potrebnog da se zaspi. Da bi se postigao pozitivan efekat, potrebno je uzeti 1 mg melatonina neposredno prije spavanja. Uz Melatonin iz Doppelherz-a možete sebi priuštiti bolji san,

13.5 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0