This menu is also available on English

Upala mokraćnih puteva

Dodaj
Origano i čajevac kapsule Cydonia

Služi kao dopuna prehrani i pomoć pri liječenju infekcija donjih mokraćnih puteva, cistitisa i uretritisa izazvanih bakterijom Escherichia coli.

17.4 KM

Trenutno nedostupno
Naturoplex 36 tableta

Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbeđuje uspjeh u sprečavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija urinarnog trakta. Posebno su efikasni u terapiji infekcija uzrokovanih bakterijom Escherichia coli koja se smatra najupornijim i najčešćim uzročnikom.

20 KM

Dodaj
Kapsule sa uljem origana i čajevca Cydonia

Kapsule sa eteričnim uljem origana (Origanum vulgare) i čajevca (Melaleuca alternifolia) Origano i čajevac kapsule su dodatak prehrani, koji služi za održavanje zdravlja donjih mokraćnih puteva.

14 KM

Dodaj
Naturoplex brusnica cps A20

Naturoplex Brusnica efikasno pomaže da se spriječi prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Naturoplex Brusnice provjereno djeluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primjene, dok ekstrakti brusnice prestaju da djeluju nakon 10h.

16 KM

Dodaj
URO-balans

Klinički ispitan ekstrakt brusnice (PACran®) sprečava vezivanje Ešerihije koli za sluznicu urinarnog trakta i njenu kolonizaciju.Prirodni odgovor na infekcije urogenitalnog trakta URO-balans je namijenjen zdravlju urogenitalnog trakta, kod žena i muškaraca.

13.7 KM

Dodaj
Palisept

PALISEPT kapsule se preporučuju za ublažavanje blagih tegoba pri mokrenju i početnih simptoma upale mokraćnih puteva, a mogu se koristiti i kao prirodna pomoć kod osoba sklonih čestim urinarnim infekcijama. 30 kapsula

15.5 KM

Dodaj
Nefrovit

Namjenjena revitalizaciji i očuvanju zdravlja bubrega, mokraćnih organa i prostate. NEFROVIT kapi se koriste kao dopuna ishrani na bazi mješavine biljnih sastojaka koji doprinose očuvanju normalnog funkcionisanja organa urinarnog trakta.

22.5 KM

Trenutno nedostupno
Biotta sok Brusnica 500ml

Sastojci: ekstrakt brezinog lista sok od divljih brusnica agavin sirup Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku, i potrošiti unutar 8 dana.

13 KM

Dodaj
UriRoyal kesice a7

D-manoza djeluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezanja bakterije E.coli na D-manozu je veći nego afinitet vezanja na stanice mokraćnog mjehura. Bakterija vezana na D-manozu mokrenjem se izbacuje.

25 KM

Dodaj
dida tablete a30

Dida tablete se koriste kada: - želite održati zdravu mikrobiološku ravnotežu - želite ostvariti ravnotežu Candide albicans - imate probavnih smetnji, kao što su nadutost nakon obroka - nakon prebolovanog gljivičnog oboljenja

10 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0