This menu is also available on English

Prehlada i gripa

Dodaj
Tylolhot A12

Tylolhot se može koristiti kod odraslih i djece starije od 12 godina za ublažavanje simptoma prehlade i gripe, uključujući blagi do umjereni bol različitog porijekla, glavobolju, začepljenje nosa i sinusa i smanjenje povišene tjelesne temperature.

13.2 KM

Dodaj
Rhinostop® HOT

Rhinostop® HOT se primjenjuje za brzo i efikasno liječenje simptoma prehlade i gripe. Trajanje terapije: Najviše 5 dana za odrasle pacijente. Najviše 3 dana za dječiju populaciju (uzrast 12-18 godina).

7 KM

Dodaj
Rhinostop tablete

RHINOSTOP tablete sadrže tri aktivna sastojka - paracetamol, pseudoefedrin hidroklorid i klorfenamin maleat, čija se djelovanja međusobno upotpunjavaju.

7.3 KM

Dodaj
Theraflu

Djeluje brzo protiv simptoma gripe i prehlade.

13 KM

Dodaj
Caffetin Cold

Caffetin Cold tablete je kombinovani preparat, koji sadrži četire aktivne komponente: paracetamol pseudoefedrin, dekstrometorfan i askorbinsku kiselinu (vitamin C).

7 KM

Dodaj
Caffetin Cold Max

Caffetin COLDmax kesice se koriste za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica).

10.5 KM

Dodaj
Panadol® Extra

Panadol® Extra idealan je za pacijente koji žele Panadol® s više moći za otklanjanje bolova. Paracetamol koji je analgetik (ublažava bol) i antipiretik (snižava povišenu tjelesnu temperatura) te kofein koji djeluje tako što pojačava djelovanje paracetamola.

8.7 KM

Trenutno nedostupno
Rinasek tablete

RINASEK tablete su lijek koji se koristi za olakšavanje simptoma prehlade, gripa i alergija uključujući šmrkanje, curenje iz nosa, suzne oči, začepljenje nosa i blokirani sinusi.

7.8 KM

Dodaj
Defrinol

DEFRINOL je lijek koji se koristi za popuštanje začepljenosti nosa/sinusa sa glavoboljom , povišenom temperaturom i bolovima koji su u vezi sa prehladom i gripom.

8 KM

Dodaj
Defrinol forte

Defrinol forte je lijek koji se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i sinusa, glavobolje, bola, zapaljenja, povišene temperature i drugih simptoma prehlade i gripa. Tablete u sebi sadrže pseudoefedrin-hidrohlorid koji je tzv. dekongestiv, koji ublažava zapušenost nosa i sinusa i ibuprofen.

10.7 KM

Dodaj
Grippostad kapsule

Grippostad je lijek koji se koristi za ublažavanje simptoma gripe i prehlade.

10 KM

Trenutno nedostupno
Grippostad kesice

Grippostad® vrući napitak sadrži djelatnu tvar paracetamol te se koristi za ublažavanje blagih do umjereno jakih bolova različitog uzroka (glavobolja, zubobolja, bol nakon operacija ili povreda, bolne menstruacije, križobolja, bol uslijed artritisa) i za snižavanje povišene tjelesne temperature.

5 KM

Dodaj
Aspirin® Plus C

Aspirin® Plus C pruža brzu i pjenušavu pomoć kod glavobolja, bolova povezanih s prehladom ili vrućice.

10.9 KM

Dodaj
PARACETAMOL BOSNALIJEK sirup za djecu

Nemojte prepunjavati kašiku za doziranje. Ne primjenjujte istovremeno s drugim lijekovima koji sadrže paracetamol. Lijek ne primjenjujte kod beba mlađih od 2 mjeseca. Ne primjenjujte više od dvije doze lijeka. Lijek primjenjujte u intervalu od najmanje 4 sata između doza.

8.9 KM

Dodaj
Viranto forte sirup

Viranto sirup treba primjeniti što prije u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Preporučuje se primjena 10 ml sirupa dnevno. Pakovanje je od 100 ml(dovoljno za 10 dana primjene). Sirup možete koristi 30 dana nakon otvaranja. Sirup je prijatnog ukusa jagode koji djeca vole!

15 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0