This menu is also available on English

Preparati za higijenu uha

Dodaj
Esensa OTO AQUA CLEAN sprej 30ml

Oto aqua clean je sprej rastvor za uho, preporučuje se za održavanje higijene uha, kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti), kod formiranog ceruminoznog čepa, osobama koje nose slušne aparate, neposredno prije upotrebe ljekovitih kapi za uho. Deluje antiseptično.

13.6 KM

Dodaj
Esensa OTO AQUA ACIDA spray 30ml

Oto aqua acida koristi se kod bakterijskih i gljivičnih infekcija spoljašnjeg ušnog kanala, kod „plivačkog uha“, preventivno kod plivača, ronilaca i osoba sklonih infekcijama spoljašnjeg ušnog kanala, kod zadržavanja vode u uhu izazvanog boravkom u uslovima tople, vlažne klime, znojenjem, kupanjem.

13.6 KM

Dodaj
Cerustop® sprej-ulje za uho

CERUSTOP sprej za uho omekšava cerumen i omogućava njegovo lakše odstranjivanje. CERUSTOP sprej za uho osobito se preporučuje korisnicima slušnih pomagala.

13.5 KM

Dodaj
Otikon Mini kapi za uho u spreju

Kapi za uho u spreju za ublažavanje boli u uhu. Sastav: ekstrakt nevena, ekstrakt sitnocvijetne divizme, ekstrakt kantariona, ekstrakt ružmarina, vitamin e, ulje češnjaka, ulje lavande, maslinovo ulje

22.5 KM

Dodaj
Vaxol sprej za uho

Omekšava i prirodno uklanja ušni vosak. Pomaže u sprječavanju svrbeža uha. Smanjuje potrebu za ispiranjem. Vaxol® sprej za uho je najučinkovitiji ako se zagrije dlanom i dobro protrese prije uporabe. Mogu ga koristiti I djeca starija od jedne godine.

17.4 KM

Dodaj
Otorig kapi za uši 10ml

Kapi za uši, protiv upale i za higijenu vanjskog ušnog kanala, sa inovativnom formulom (Ozoile) koja sadrži kombinaciju topikalnog ozona stabilizovanog u oleinskoj kiselini sa vitamin E acetatom, mentolom i ulje listova čajevca (Melaleuca Alternifolia).

19 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0