This menu is also available on English

Dodaci prehrani i imunitet

Dodaj
Vitamin D3 2000IU cps a90 Zein Pharma

Vitamin D3 u vidu kapsula za svakodnevnu suplementaciju i nadoknadu navedenog vitamina. Preporučuje se dnevna doza po jedna kapsula. Jača imunitet i gustinu kostiju.

24.9 KM

Dodaj
Vitamin D3 1.000 IU kapi 50ml Zein Pharma

Tečne kapi Vitamina D3 za svakodnevnu suplementaciju. Dnevna doza 1-2 kapi. Ne preporučuje se mlađim od 12godina.

40.9 KM

Dodaj
SOLGAR Selen tbl. A100

Selen pridonosi normalnoj funkciji štitnjače i imunološkog sistema, održavanju normalne kose i noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

37.3 KM

Dodaj
Vitamin C 1200mg + Vitamin D3 + Cink + Šipurak + Acerola tbl a105

Tablete sa produženim oslobađanjem za potporu imunog sistema.

32.9 KM

Dodaj
Orthomol imun a 30

Orthomol® Immun je dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namjenu.Sadrži mikronutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem.

112 KM

Dodaj
Orthomol imun a 15

Orthomol® Immun je dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namjenu.Sadrži mikronutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem.

62.9 KM

Dodaj
Zeleni zmaj čaj za mršavljenje

Zeleni zmaj je čaj za mršavljenje, rađen po čuvenoj kineskoj recepturi, i vjerovali ili ne, još prije 5.000 godina Kinezi su ga pripremali i konzumirali u cilju kontrolisanja tjelesne mase, odnosno mršavljenja.

14.2 KM

Dodaj
SOLGAR Cink kelat tbl. A100

Cink u maksimalno apsorbirajućoj formi kelata čime se postiže visoka bio-raspoloživost. Kao takav, povoljno utječe na metabolizam makronutrijenata i ugljikohidrata, te na sintezu proteina.

35.5 KM

Dodaj
SOLGAR B12 Methylcobalamin A30

Za nadopunu vitamina B12. Metilkobalamin je aktivni koenzimski oblik vitamina B12. Iako tijelo lako može apsorbirati vitamin B12 kao kobalamin, ono ga mora dalje pretvoriti u oblik koenzima, metilkobalamin, da postane metabolički aktivan.

30.8 KM

Dodaj
KAL Methyl folat tbl A90

Metafolin (kalcijev-L-metilfolat) je najčešći oblik folata u prirodi. Bioraspoloživ oblik vitamera folata (folna kiselina je provitamin i potrebno ju je aktivirati).

33.5 KM

Dodaj
Vitamin D3 2000 I.U.30 perle

Abela Pharm Vitamin D3 2000 IU je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namijene koja doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

14.5 KM

Dodaj
Orthomol Immun bočice A7

Orthomol Immun je dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namjenu. Hrana za posebne medicinske namjene, sa šećerom i zaslađivačima. Sadrži mikronutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem.

37.5 KM

Dodaj
PH Royal jelly 1000 amp.A10

ARKO ROYAL GELEE ROYALE 1000 mg , prirodni dodatak prehrani u ampulama baziran na matičnoj mliječi.

27.5 KM

Dodaj
Royal jelly superior amp. 10x2g

Royal SUPERIOR jelly je dodatak ishrani namijenjen za primjenu u odraslih. Jedna bočica od 10ml sadrži 2000mg matične mliječi s okusom jagode. Matična mliječ stimuliše odbranu organizma (imunitet) i jača snagu.

36.4 KM

Dodaj
Royal jelly kinder amp. 10x0,5g

Royal KINDER Jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od 3 godine. Jedna bočica od 10ml sadrži 500mg matične mliječi s okusom banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi pomažu normalan fizički rast i psihički razvoj djece.

22.1 KM

Dodaj
GE132 + natural A60

GE132+Natural se preporučuje kao dodatak redovnoj terapiji osobama oboljelih od oboljenja srca i krvnih sudova, malignih bolesti, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća itd. GE132+Natural će poboljšati opšte stanje organizma i uticati povoljno na krvnu sliku i imuni sistem, a istovremeno u određen

128.2 KM

Dodaj
GE132 cps. A60

Uspostavlja imuno-balans organizma, Inhibiše i regresira rast tumora, Umanjuje nus pojave radio i hemo terapije, Značajno poboljšava zaštitu od infekcija, Djeluje kardioprotektivno, Pozitivno utiče na smanjenje nivoa šećera u krvi, Blago snižava povišene masnoće u krvi

111.9 KM

Dodaj
GE Kids A30

GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece. Više ne trebate strahovati od odlaska djeteta u vrtić ili školu.

63 KM

Dodaj
Solgar Beta glukan imuno komplex A60

Sinergijska formulacija beta glukana, vitamina i minerala, za preventivno jačanje imuniteta, kod infektivnih oboljenja, hroničnih upala, iscrpljenosti organizma

59.2 KM

Dodaj
Imunoglukan P4H cps.A30

Imunoglukan P4H® kapsule su dodatak prehrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom koji doprinose radu imunološkog sistema.

34.9 KM

Dodaj
Imunoglukan P4H sirup 120ml

Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani s Imunoglukanom i vitaminom C. Imunoglukan® je prirodna bioaktivna tvar izolovana iz gljive bukovače.

36.5 KM

Dodaj
SOLGAR vit. C narandža tbl. A90

Vitamin C 500 za žvakanje, okus narandža. Sadrži vitamin C koji pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

35.5 KM

Dodaj
HAYA Vitamin C 500mg A100

HAYA LABS Vitamin C sa šipkom prirodan je dodatak prehrani s visokom koncentracijom vitamina C koji stimulira imunološki sistem, pruža snažnu antioksidacijsku podršku i promiče cjelokupno zdravlje organizma.

16.3 KM

Dodaj
PH Omega 3 cps A75 1000mg

Riblje ulje, kojim su napunjene ove kapsule, sadržava optimalnu količinu omega-3 masnih kiselina, kao i D-alfa-tokoferola (vitamin E), zbog čega pomaže zaštiti srca i krvožilnog sistema.

11.2 KM

Dodaj
Omega 3 1000mg + vit.E cps. A100 PHARMAVITAL

Dodatak prehrani sa Omega-3 masnim kiselinama. Omega 3 masne kiseline su neophodne za život, ali ih naše tijelo ne može sintetizirati. Mora se napraviti razlika između zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, pri čemu treba izbjegavati zasićene masne kiseline.

16 KM

Dodaj
Herbiko sirup za kašalj bez šećera 250ml

Velika prednost HERBIKO® sirupa je što se može primjenjivati i kod suhog kašlja za njegovo smirivanje, a i kod kašlja koji prati sekret za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

10.9 KM

Dodaj
PH Herbifit sirup jagorčevina 150ml

HERBIFIT Sirup Jagorčevine, je dijetetski proizvod, dodatak ishrani sa namenom da olakša iskašljavanje.

8.9 KM

Dodaj
PH Herbifit sirup bokvica 150ml

HERBIFIT Sirup Bokvice je dijetetski proizvod, dodatak ishrani sa namenom protiv kašlja. Aktivni sastojak HERBIFIT Sirup Bokvice je vodeni ekstrakt bokvice (Plantaginis infusum; Plantago lanceolata L. Plantaginaceae).

9.2 KM

Dodaj
SOLGAR Vitamin D3 400 IU (10 µg) cps. A100

Prirodni vitamin D3 iz ulja riblje jetre u kapsulama. Vitamin D čiji je izvor ulje riblje jetre pridonosi normalnoj apsorpciji i iskorištenju fosfora i kalcija, održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zubi, te normalnoj funkciji imunološkog sistema.

25.7 KM

Dodaj
Herbiko propomucil sprej za grlo

Dvostruko dejstvo – Dvostruki efekat

7 KM

Dodaj
Kurkuma Forte 30cps

Kurkuma longa ima veoma ljekovito dejstvo i pomaže kod artritisa, reumatizma, poremećaja vezivnog tkiva i sl.

25.9 KM

Dodaj
Propolis kapi bezalkoholna otopina 15ml

Propolis - na bezalkoholnoj osnovi, kapi

7.9 KM

Dodaj
Kurkumin forte tbl. A30

Ekstrakt korijena kurkume (curcumin) pridonosi zaustavljanju oksidativnih oštećenja tako što neutralizira štetna dejstva slobodnih radikala koji oštećuju ćelije organizma oksidirajući njihove strukture, te vremenom dovode do ubrzanog starenja i razvoja hroničnih oboljenja.

28.8 KM

Dodaj
PH Biovit imuno direkt A16

Biovit Imuno Direct je dodatak prehrani sa vitaminom C, vitaminom D3 i cinkom namijenjen za normalno funkcionisanje imunog sistema.

9.3 KM

Dodaj
Magnetrans Direkt 375 granule A20

Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.

10.4 KM

Dodaj
PH Magnezij Direkt 375 A20

Magnezij 375 DIRECT je dijetetski proizvod, dodatak prehrani koji je namijenjen za dnevnu nadopunu magnezijem.

12.5 KM

Dodaj
Kalcij 400 direkt A20 PHARMAMED

Kalcij 400 DIRECT a 20 vrečica Kalcij 400 DIRECT u kombinaciji sa vitaminom C, cinkom, vitaminom D3 je dijetetski proizvod, dodatak prehrani namijenjen za prevenciju i ublažavanje alergija na sunce, hranu i polen.

12.4 KM

Dodaj
Ca-C 1000 eff.A10

Kalcij+C šumeće tablete namijenjene su za održavanje normalne funkcije mišića i normalan živčani prijenos.

12.9 KM

Dodaj
BIOFAR VITAMIN C 1000 MG EFF A20

Biofar Vitamine C 1000mg je vitaminski dodatak ishrani koji zahvaljujući velikom sadržaju vitamina C

6.5 KM

Dodaj
Floradix tonik sa željezom 250ml

Floradix® je tonik sa željezom, vitaminom C, vitaminima B skupine i biljnim ekstraktima. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina.

25.5 KM

Dodaj
DOPPELHERZ Aktiv vit C+cink+E A40

Dnevna potreba vitamin C uz poseban kompleks vitamina E te minerala Cink za normalno funkcionisanje imunog sistema.

18.2 KM

Dodaj
Salvit Beta Glukan sirup 150ml

Tekući dodatak prehrani sa šećerom za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma.Okus jagode.

26.9 KM

Dodaj
SOLGAR Glukozamin MSM tbl a60

Glukozamin je važan sastojak mukopolisaharida koji čine strukturu kosti, hrskavice, kože, noktiju, kose i ostalih tkiva.

59.5 KM

Dodaj
DH Aktiv Selen A40

Selen pridonosi normalnoj funkciji štitnjače i imunološkog sistema, održavanju normalne kose i noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

11.5 KM

Dodaj
Supradyn Q10 fast vrećice

Granulat sa Q10enzimom za jačanje imuniteta. Bogat kompleks svih vitamina i minerala

10.3 KM

Dodaj
Centravit energy tbl. A30

Vitaminsko-mineralni dodatak prehrani s koenzimom Q10 za jačanje opšteg stanja organizma.

13.3 KM

Dodaj
Merz spez.hair kaps 60

Vaša kosa neprestano raste, no kako biste osigurali da raste gusta i jaka, potrebno je opskrbiti je hranjivim tvarima. Lijepa, sjajna kosa zahtijeva precizno odabrane vitamine, minerale i aminokiseline.

33.2 KM

Dodaj
FELLER COQ10 cps.100mg a 30

Koenzim Q10 (CoQ10) prijeko je potrebna molekula rasprostranjena u raznim tkivima i organima u našem tijelu, a najviše je koncentrirana u srčanome mišiću.

26.3 KM

Lična higijena

Dodaj
Propolis vagitorije A5 CYDONIA

Propolis, Aloe vera, Ehinacea vaginalete su namjenjene za vaginalnu i cervikalnu sluzokožu.

6.4 KM

Dodaj
Propomucil sprej za nos

Oslobodite se sluzi i slobodno dišite.

7 KM

Dodaj
ESI Propolaid propolgola spray 20ml

Propolaid propolgola raspršivač za grlo je dodatak prehrani koji učinkovito jača sluznicu usne šupljine te osvježava dah.

10.5 KM

Dodaj
Sterimar sprej za nos 50ml

Izotonična (fiziološka) otopina prirodne morske vode, namijenjena svakodnevnoj higijeni i vlaženju nosa dojenčadi, djece i odraslih.

13.5 KM

Ljepota i zdravlje organizma

Dodaj
VICHY Minéral 89 50ml

Dnevni booster za snažniju i puniju kožu.

39 KM

Dodaj
Vitalis venogel 100ml

Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osjećaj teških nogu i vitalizuju kožu.

30.8 KM

Dodaj
Vitalis sport krema 100ml

Sports cream je biljni antireumatik, efikasan kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi.

30.8 KM

Dodaj
Kantarion vaginalete A5 CYDONIA

Vagitorije sa kantarionovim uljem su namijenjene za vaginalnu i cervikalnu sluznicu.

3.7 KM

Dodaj
Vagitorije sa ekstraktima 5 biljaka A5 CYDONIA

Vagitorije sa ekstraktima pet biljaka su namijenjene za vaginalnu i cervikalnu sluznicu.

3.7 KM

Dodaj
Vagitorije sa uljem čajevca A6 CYDONIA

Vagitorije s uljem australijskog čajevca su namijenjene za vaginalnu higijenu.

5.7 KM

Dodaj
Vagitorije sa uljem ravensare A5 (

Vagitorije sa uljem ravensare su namijenjene za održavanje vaginalne higijene.

7.5 KM

Dodaj
GS Krema za akne 50ml

Gorsen krema za akne iz linije „Touch of Nature“ regulira lučenje sebuma, dubinski čisti postojeće akne, djeluje protiv začepljenih pora i smanjuje vjerojatnost od ponovne pojave akni.

29.9 KM

Dodaj
PH Čaj za mršavljenje slim fit filter

Slim Fit čaj za mršavljenje iz tvrtke Pharmamed je čaj koji pomaže mršavljenju.

5.1 KM

Dodaj
Alpenkraft sirup 250ml

Alpenkraft® sirup je dodatak prehrani s biljnim ekstraktima i destilatima, medom i ječmenim sladom.

19.5 KM

Dodaj
PH Herbifit sirup bijeli sljez 150ml

HERBFIT s bijelim sljezom je dijetetski proizvod, tečni dodatak prehrani.

8.9 KM

Dodaj
VICHY Dercos Energetski šampon 200ml

Energetski šampon protiv ispadanja kose.

28.9 KM

Dodaj
Weleda® Skin food krema 75ml

Najbolja prirodna hidratacija za suhu, oštećenu kožu cijelog tijela.

17.3 KM

Dodaj
VICHY Deo roll-on za regulaciju znojenja 48h

Roll-on tretman protiv znojenja 48h - intenzivno znojenje.

20.4 KM

Dodaj
AVENE Termalna voda 150ml

Avène termalna izvorska voda, dar je prirode i izvor je olakšanja za osjetljivu kožu.

16.5 KM

Dodaj
VICHY Liftactiv noćna krema 50 ml

Liftactiv Supreme Noćna njega - Njega protiv znakova starenja kože.

61.5 KM

Dodaj
VICHY Liftactiv yeux krema za područje oko očiju 15ml

LIFTACTIV SUPREME YEUX za područje oko očiju.

50.5 KM

Dodaj
La Roche-Posay Effaclar Micro-peeling gel 400ml

Novi Effaclar Micro-peeling gel za vrlo jake nepravilnosti, za lice i tijelo, sa najvišim procentom salicilne kiseline (2%) La Roche-Posay Effaclar linije.

38.4 KM

Dodaj
La Roche-Posay Effaclar Mat krema 40ml

Hidratantna njega masne kože koja regulira lučenje sebuma. Protiv sjaja i proširenih pora. Pogodno za osjetljivu kožu.

33.3 KM

Dodaj
AVENE Cleanance gel za čišćenje 400ml

Nježno uklanja nečistoću i prekomjernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože. Za lice i tijelo.

37.3 KM

Dodaj
Gelorevocie pastile A20

Oslabljen glas je glavni simptom upalnih bolesti grla koje pogađaju većinu ljudi bar jednom godišnje.

12.9 KM

Dodaj
Dr.Wolz Alpenkrauter emulsion 100ml

Prirodna krema na bazi alpskih ljekovitih biljki, njemačke proizvodnje.

6.6 KM

Dodaj
SOLGAR Nails & Hair tbl. A60

Trostruko nagrađivan proizvod za zdravlje i ljepotu kože, noktiju i kose. Jedinstvena, uravnotežena, kompleksna formula koja sadrži aminokiseline, prah crvene alge, MSM, cink, bakar i vitamin C.

39.9 KM

Dodaj
Vichy normaderm phytosolution gel za pranje 400 ml

Phytosolution - gel za dubinsko čišćenje.

34.5 KM

Dodaj
VICHY Slow Age dnevna krema SPF30 50ml

Dnevna njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju SPF 30.

57.9 KM

Dodaj
AVENE Hydrance Aqua gel 50ml

Sveobuhvatna, višestruko primjenjiva, hidrirajuća njega nadahnuta azijskom beauty rutinom, formulirana u Japanu i izrađena u Francuskoj.

41.9 KM

Dodaj
VICHY Deo Roll-on za regulaciju znojenja osjetljive kože

Dezodorans antiperspirans roll-on - osjetljiva ili depilirana koža.

28.3 KM

Dodaj
Eucerin pH5 sindet sapun

Eucerin pH5 sindet bez sapuna Održava otpornost kože. Blagi sindet za čišćenje ruku i tijela koji štiti prirodne obrambene mehanizme kože.

7.1 KM

Dodaj
La Roche-Posay Effaclar duo (+) tonirana medium krema 40ml

Effaclar duo + unifiant je nova ujednačavajuća i korektivna njega iz La Roche Posaya.

32.9 KM

Dodaj
La Roche-Posay Toleriane Sensitive fluid 40ml

Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu.

31.4 KM

Dodaj
AVENE Termalna voda 50ml

Avène termalna izvorska voda, dar je prirode i izvor je olakšanja za osjetljivu kožu.

10.3 KM

Dodaj
VICHY Slow Age Night krema 50ml

Obnavljajuća i osvježavajuća krema i maska koja kožu obogaćuje kisikom.

59.5 KM

Dodaj
VICHY Liftactiv Supreme za normalnu kožu 50ml

Liftactiv dnevna njega za normalnu do mješovitu kožu lica.

58.5 KM

Dodaj
VICHY DermaBlend korektivni puder 25 NUDE 30ml

Za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.)

43 KM

Dodaj
Eucerin DermoPURE gel za čišćenje lica 400ml

Nekomedogeno sredstvo za pranje lica sa 6% amfo-tenzida namijenjen za nježno i djelotvorno uklanjanje viška sebuma.

30.3 KM

Baby program

Dodaj
PH Bademova krema za djecu 100ml

Sastojci: bademovo ulje, vazelin, lanolin, parafin, talk, cinkov oksid, parfem, pročišćena voda.

6.8 KM

Dodaj
ph bademova krema 150 ml

Sastojci: bademovo ulje, vazelin, lanolin, parafin, talk, cinkov oksid, parfem, pročišćena voda.

9.5 KM

Dodaj
Mustela Stelatopia® emolijentna krema 200ml

STELATOPIA® hidratantna krema je posebno oblikovana za suhu kožu sklonu ekcemu u beba i djece. STELATOPIA® hidratantna krema je posebno oblikovana za suhu kožu sklonu ekcemu u beba i djece.

33.9 KM

Dodaj
Mustela Hidra bebe losion za tijelo 300 ml

Mustela Hidratantno mlijeko za tijelo je oblikovano za svakodnevnu njegu bebine kože.

25.7 KM

Dodaj
Mustela Pjena za tjemenjaču 150ml

Nježno čisti kosu. Sprječava i uklanja ljuskice koje nastaju uslijed tjemenice.

18.5 KM

Dodaj
Mustela 1 2 3 Zaštitna vitaminska krema 100ml

Mustela Vitaminska zaštitna krema idealna je za umirenje i sprječavanje pelenskog osipa.

16.5 KM

Dodaj
Aqua Maris baby sprej 50ml

Fiziološka otopina morske vode s naprednom tehnologijom Bag-on-Valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima.

12.3 KM

Dodaj
Mustela Hydra Bébé krema za lice 40ml

Hidratizira i osnažuje kožu bebe od rođenja.

14.9 KM

Dodaj
Sterimar baby hipertonic sperj za nos 50ml

Izotonična (fiziološka) otopina prirodne morske vode, namijenjena svakodnevnoj higijeni i vlaženju sluznice nosa novorođenčadi i dojenčadi od prvog dana života.

14.4 KM

Dodaj
Novalac Allernova AR 400g

Novalac Allernova AR je hrana za posebne medicinske potrebe dojenčadi i male djece kod preosjetljivosti na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja bljuckaju.

36.6 KM

Dodaj
Novalac 1 400g

Novalac 1 je početna mliječna hrana za dojenčad (0-6 mjeseci). Namijenjen: Dojenčadima od rođenja do 6. mjeseca života.

16.6 KM

Dodaj
Novalac 2

Novalac 2 prelazna mliječna hrana za dojenčad (6–12 mjeseci).

16.6 KM

Ostalo

Dodaj
Femisan A kapi za žene 30ml

Prirodno rješenje za menstrualne tegobe Femisan A je prirodna formula namijenjena ženskoj populaciji.

16.5 KM

Dodaj
Aqua Maris sprej 30ml (JGL)

Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana. Aqua Maris namijenjen je svakodnevnoj higijeni i ovlaživanju nosa, zdravom disanju svakoga dana i svake noći.

9.1 KM

Dodaj
Srebrna kap menta i eukaliptus sprej 20ml

Srebrna kap na bazi koloidnog srebra, mente i eukaliptusa, idealno je sredstvo za higijenu nosnih kanala.

10.9 KM

Dodaj
Prezervativi A3 ROMED

Dermatološki ispitan.Od prozirnog prirodnog lubrikanta.

1 KM

Dodaj
Vagitorije sa ekstraktom revensare Cydonia

Vagitorije sa uljem ravensare su namijenjene za održavanje vaginalne higijene.

7.5 KM

Dodaj
Angipro active sprej 20ml

SASTAV I DJELOVANJE : Zahvaljujući svom sastavu Angipro Active spray efikasno pomaže kod blažih upala usne šupljine, grla i obične prehlade.

10.9 KM

Dodaj
Nisita sprej 20ml

Nisita sprej čisti i vlaži sluznicu nosa, olakšava smetnje kod začepljenog nosa i otapa kraste (osušene nakupine u nosu).

9.7 KM

Dodaj
Clearblue plus test za trudnocu

Brzi test za utvrđivanje trudnoće.

12.5 KM

Dodaj
Maska sa gumom hirurška a 50

Zaštitna jednokratna hirurška maska za lice A100

10 KM

Dodaj
Inofolic HP A30

Oba proizvoda su namijenjena za terapiju žena koje imaju PoliCistični Ovarijalni Sindrom (PCOS) kao i u svrhu pomoći u postupku vantjelesne oplodnje.

39.9 KM

Samoliječenje

Dodaj
Hemeroprotect krema 30ml

Medicinski proizvod, krema za olakšavanje tegoba kod hemoroida, analnih fisura i proktitisa

11.7 KM

Dodaj
Hemopropin mast 20g

Medicinski proizvod, mast za olakšavanje tegoba kod hemoroida, analnih fisura i proktitisa

13.2 KM

Dodaj
Čepići od kantarionovog ulja A10 CYDONIA

Čepići od kantarionovog ulja su namijenjeni za primjenu kod unutrašnjih i vanjskih hemoroida.

5.9 KM

Dodaj
Primed 2 za disajne puteve 250g

Dodatak prehrani, specijalni med prilagođen za osobe koje žele da riješe probleme sa disajnim putevima

35 KM

Dodaj
Naturoplex +brusnica cps. A20

Sastojci iz Naturoplex® brusnice provereno djeluju i sprječavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primjene.

15.1 KM

Dodaj
Naturoplex film tbl. A36

Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbjeđuje uspijeh u sprječavanju razvoja i terapiji infekcija urinarnog trakta.

18.9 KM

Dodaj
Solgar krom pikolinat 100 mg a 90

Solgar Krom pikolinat 100 µg sadrži patentirani krom pikolinat (CHROMAX®) koji osigurava izrazito stabilnu strukturu kroma i maksimalnu apsorpciju.

23.2 KM

Dodaj
ESI Aloe vera borovnica 1000ml

Aloe vera sok sa borovnicom 1000ml, Esi Italija koristan kod poremećaja metabolizma, povišenog holesterola i triglicerida.

24.7 KM

Dodaj
PH Čaj Artemisan Slatki pelin herba 50g

Čaj za poboljšanje imuniteta i jačanje ćelija organizma te djeluje protiv antioksidativnog stresa.

9.2 KM

Dodaj
Brusnica čaj 100g ZEIN

Pogodan za oosbe koje imaju problema sa urinarnim infekcijama.

9.1 KM

Dodaj
PH Čaj kadulja list 40g br.1

Blagi antiseptik . Pogodan za održavanje njege oralne sluznice.

3.9 KM

Dodaj
Prolife cps. A20

Probiotik u vidu kapsula za optimalnu funkciju i održavanje mikroflore crijeva.

14.6 KM

Dodaj
Probiotic forte

Probiotik u vidu kapsula za optimalnu funkciju i održavanje mikroflore crijeva.

14.3 KM

Dodaj
Waya d3 sol

Probiotik u vidu rastvora za optimalnu funkciju i održavanje mikroflore crijeva.

19.9 KM

Dodaj
Waya lgg kapi

Probiotik u vidu rastvora za optimalnu funkciju i održavanje mikroflore crijeva.

17.9 KM

Dodaj
Naturavita Uvin H caj 60g

Čaj koji se preporučuje kod osoba koje imaju problema sa urinarnim infekcijama.

3.9 KM

Dodaj
ORS efervete (12 tableta)

O.R.S. predstavlja skraćenicu za Oralne Rehidratalne Soli, a u sebi sadrži kombinaciju glukoze i minerala. Ima jako prijatan ukus sa aromom limuna,mogu ga koristiti svi uzrasti, čak i najmlađa djeca.

10.9 KM

Dodaj
Sideral forte (20 kom.)

Jedini oralni preparat željeza podjednako efikasan kao intravenska terapija željezom

31.3 KM

Dodaj
Urasan forte (30 kom.)

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve za osobe koje imaju probleme sa mokrenjem, a koji su povezani sa benignom hiperplazijom prostate.

25.9 KM

Dodaj
Afrička šljiva kapi 10ml

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

29.2 KM

Dodaj
Afrička šljiva forte (10 kapsula)

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

23.9 KM

Dodaj
Afrička šljiva (10 kapsula)

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

19.5 KM

Dodaj
Aspirator za nos NOSI SET

Prohodan nosić osnovni je uslov da bi djeca i novorođenčad mogla disati, jesti i kvalitetno spavati, što je najvažnije u prvim godinama života.

32.5 KM

Dodaj
Gelorevocie pastile A20

GeloRevoice® pastile za grlo s hijaluronskom kiselinom pružaju dugotrajnu zaštitu, vlaženje i obnovu sluznice grla i ždrijela.

12.2 KM

Njega kože

Dodaj
Jecoderm mast 25g

Mast pogodna za kožu koja je izložena opekotinama i crvenilu.

8.8 KM

Dodaj
Pantenol krema 5% 30g

Vitamin B5 u bogatoj koncentraciji u vidu kreme. Za njegu kože, suha, ispucala ili hidratacija

5.6 KM

Dodaj
Pantenol mast 5% 30g

Vitamin B5 u bogatoj koncentraciji u vidu masti. Za njegu kože, suha, ispucala ili hidratacija

5.6 KM

Dodaj
Jomelop E melem za ožiljke 150ml

Jomelop E melem je specijalno formulisana emulzija za spoljašnju upotrebu čiju aktivnu komponentu čine etarska ulja i ekstrakti ljekovitog bilja standardizovanog kvaliteta.

16.6 KM

Dodaj
Bepanthen krema 30g

Bepanderm krema za ublažavanje svrbeža je formulacija bez kortikosteroida koja brzo smiruje svrbež i obnavlja kožnu barijeru te tako pomaže pri njezinom cijeljenju i smanjuje potrebu za češanjem.

10.8 KM

Dodaj
Sudocrem 125 ml

Specijalna krema je posebna mješavina s višestrukim djelovanjem za ublažavanje crvenila i nadraženosti, te zaštitu i njegu kože beba osobito pelenske regije.

14.9 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0